20110620

Λαμπρά Νέα Μυαλά: Ted Diakos

Εδώ ο εν λόγω βόθρος, και εδώ κι εδώ τα συνοδευτικά άλμπουμ στο Φίμπι. Ανάμεσα στα άλλα γραψίματα του ο Θω βγάζει επίσης το βρώμικο απωθημένο του τηλεοπτικού συγγραφέα στο Ted Upside Down.

Όταν ο Θω τέλειωσε να γράφει την επιτομή του αυτολυπητικού χιούμορ με ελληνοφοιτητικό φόντο (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει) σήκωσε το κεφάλι και είδε τον εαυτό του περικυκλωμένο από ένα αλλόκοτο επαρχιώτικο σύμπαν όπου οι δρόμοι είναι άδειοι (αν και είναι πεπεισμένος ότι παραμονεύουν βιαστές), οι βιτρίνες του βγάζουν μια σουρεάλ κακογουστιά και οι τοίχοι γράφουν ΓΛΥΦΩ ΜΟΥΝΗ. Για να 'ρθει στα ίσα του βρίσκει μίνι μάρκετ που δε ντρέπονται να γράψουν ότι έχουν προφυλακτικά και κοτσάρει λινκ σε Encyclopedia Dramatica. Μια στο τόσο βαράει κρισάρες όπου τον πιάνει μανία καταδίωξης με πλαστικές κουκλές και το φάντασμα της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και έχει προφητικούς εφιάλτες όπου η Πάττυ είναι ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης.

Είναι ακόμα κανονικός μπλόγκερ με την έννοια ότι μισεί τη σχολή του, μισεί τη ζωή του και δεν έχει πρόβλημα να μοιράστει τα σεξουαλικά του,και φυσικά θα ήταν μια σύντομη συζήτηση. Δεν είναι πια κανονικός μπλόγκερ με την έννοια ότι απ' το να σου πει γι' αυτά πλέον προτιμάει να φωτογραφίζει άκυρα γραψίματα στους τοίχους, αφίσες από σκυλάδικα live, κακά ρουχά, τα άπλυτα στο νεροχύτη του και να κράζει παρατάξεις. Και κατά βάθος αγαπάει τις κούκλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποψάρα: